Algemeen

Auto/fiets puzzeltocht en/of gezellige maaltijd zaterdag 27 augustus

Omdat onze jaarlijkse verkoopdag voor zending en evangelisatie in het voorjaar niet door kon gaan en we toch een gezellig samenzijn willen organiseren hebben we een auto/fiets puzzeltocht bedacht. We doen dit met als doel: een gezellige activiteit én de mogelijkheid om daarna samen wat te kunnen eten op het erf van de boerderij van Bert en Bertine Morsink. Tevens hopen we dan natuurlijk dat we aan het eind van deze dag een mooi bedrag over kunnen maken naar de zending.

Datum: Zaterdag 27 augustus

Start tijd puzzeltocht: Tussen 13:30 uur en 14:30 uur ( niet allemaal om 13:30)

Start Locatie: Carpoolplaats Rijssenseweg in Enter tegenover ‘Rohaan- beton’ vlakbij de rotonde.

Afstand auto/fiets puzzeltocht: 30 km met enkele ‘tussenstops’ waar versnaperingen te verkrijgen zijn.

Inschrijfgeld auto/fiets puzzeltocht: 5,- euro per volwassene, 2,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar met een maximum van 15 euro per gezin. (prijs is incl. koffie/thee/fris cake en ijs)

Betalen puzzeltocht en/of eten: Ter plaatse bij de start via QR-code of contant.

Opgeven voor auto/fiets puzzeltocht: uiterlijk 13 augustus (maar liever eerder) op het volgende mail adres: fietstochtenter@gmail.com tevens willen wij u vragen of u hier gelijk wilt aangeven met hoeveel personen u komt en of u wél of géén gebruik wilt maken van het avondeten bij Bert en Bertine Morsink.

Alleen opgeven voor afsluitend eten? Dan graag op eigen gelegenheid naar de boerderij van Bert en Bertine Morsink komen. Misschien kunt u meerijden met een gemeentelid en anders graag even aangeven bij Gees Gerritsen Mulkes.

Eindpunt en eten: bij Bert en Bertine Morsink Bornebroekseweg 5a tussen 16:30 uur en 17:30 uur. Hier eindigt het puzzel-element van de tocht. Bij fam Morsink hebt u dan de keuze om te blijven eten of om naar huis te gaan. Let op! Wilt u blijven eten dan moet u dit bij de opgave per mail vermelden! De route terug naar het startpunt wordt in het programma-boekje aangegeven. Dit boekje krijgt u op de dag van de puzzeltocht bij de start. Naar wens kan er ook een eigen route naar huis gekozen worden.

Kosten eten: volwassene 7,50 pp kinderen 4 t/m 12 jaar 5,- pp met een maximum van 25 euro per gezin. Er zijn verschillende warm belegde broodjes, soep, pannenkoeken en drinken. U kunt eten zoveel als u zelf wilt. (betalen voor het eten doet u dus ook bij de start)

Giftenpot: op het terrein staat een ‘giften pot’ waarin u middels een QR code of contant een gift voor de zending kunt achterlaten.

We hopen op een mooie opkomst en een gezellige mooie middag en avond met elkaar als gemeente.

De activiteiten-commissie.

Schuiven naar boven